[:sr]

Konstitutivna sednica Komisije za odnose sa javnošću, kao radnog tela Upravnog odbora Lovačkog saveza Srbije, održana je 22.02.2019. godine, u Beogradu, u prostorijama LSS.

Konstitutivna sednica Komisije za odnose sa javnošću, kao radnog tela Upravnog odbora Lovačkog saveza Srbije, održana je 22.02.2019. godine, u Beogradu, u prostorijama LSS.
Razmotrene su najvažnije planirane aktivnosti komisije.

Lovački savez Srbije će u narednom periodu proširiti kanale komuniciranja sa javnošću primenom popularnih društvenih mreža, osvežiti vizuelni identitet organizacije i graditi drugačiji imidž.

Detalj sa konstitutivne sednice Komisije za odnose sa javnošću

Vladimir Mijailović je izabran za koordinatora komisije. Uskoro se očekuje predstavljanje novog sajta lovačke organizacije.

Detalj sa konstitutivne sednice komisije (Mijailović, Kostin, Mićić, s leva na desno)

Sednica je imala kvorum za rad sa šest prisutnih članova.  

Detalj sa konstitutivne sednice komisije (Žarkić, Vojinović, s leva na desno)

Podsećamo da Komisija za odnose sa javnošću u novom sazivu broji osam članova i radi u sastavu: Bratislav Ćirković, Vladimir Mijailović, Predrag Kostin, Nemanja Mićić, Dušan Žarkić, Nikola Vojinović, Laslo Torma i Predrag Mastilović.

LSS press

[:]

Share

Ostale vesti

Pogledaj sve

  • Continue reading
  • Закон о средствима за заштиту биља ступа на снагу 1. јануара 2022. године и подразумева већу контролу продаје пестицида, обавезу пољопривредника да обавести власника парцеле и суседе најмање 24 сата пре коришћења пестицида, као и да лице које врши третирање средствима за заштиту биља мора имати Сетрификат професионалног корисника издат од стране Министарства. Након периода […]

    Continue reading
  • Komisija za polaganje lovačkog ispita održana je 15.12.2021. u Beogradu. Tačke dnevnog reda ticale su se poboljšanja organizacije polaganja lovačkog ispita, kao i same literture koja će obezbediti polaznicima da na adekvatan način dobiju potrebno znanje za polaganje lovačkog ispita, a i osnovu za dalje bavljenje lovom. Samim tim primenjivaće se i stroži kriterijumi za […]

    Continue reading
  • Od 25. do 28. novembra u Bačkoj Palanci odžan je Međunarodni skup sokolara. Sokolari iz svih krajeva Evrope okupili su u lovištu “TIkvara” kojim gazduje lovačko udruženje “Palanka” iz Mladenova kako bi lovili, a pre svega razmenili znanje i iskustvo i o sokolarstvu u svojim zemljama. Tokom ovog skupa organizovan je i seminar na kome […]

    Continue reading