Nazad

Lovački savez Srbije se pridružio borbi protiv Covid-19, donacija za neophodne medicinske opreme

25. marta, 2020

U zasigurno najtežim trenucima za celu planetu, kada vodimo bitku za opstanak čovečanstva i živote svojih najmilijih, potrebno je da pre svega budemo ljudi. Sada je najbitnije da ostanemo zdravi, da ulažemo u zdravlje naših sugrađana koji su započeli borbu sa ovim virusom, ali i u one koji pomažu da tu borbu izguraju do kraja izlažući sebe konstantom riziku, a to je naše medicinsko osoblje.

Lovački savez Srbije odlučio je da da svoj doprinos. U saradnji sa kabinetom ministra zdravlja, gospodina Zlatibora Lončara, danas je na račun ovog ministarstva uplaćena donacija Lovačkog saveza Srbije, a koja će biti upotrebljena za kupovinu neophodne medicinske opreme. Ovoj akciji pridružili su se i regionalni savezi, Lovački savez centralne Srbije, Lovački savez Jugoistočne Srbije i Lovački savez zapadne Srbije koji su donirali polovinu iznosa većeg od pola miliona dinara.
Ulaganje u zdravlje naših lovaca, porodica, komšija, prijatelja i budućih naraštaja ulaganje je u budućnost cele države.

Molimo sve korisnike lovišta i članove koji su u mogućnosti da se priključe akciji i pomognu da dobijemo ovu bitku.
Svi zainteresovani mogu da uplate novac na račun Ministarstva zdravlja 840-744161843-57, za više informacija pogledajte instrukcije na sajtu Ministarstva.

https://www.srbija.gov.rs/vest/453942/instrukcije-za-uplatu-donacija-u-borbi-protiv-covid-19.php

Lovački savez Srbije, u službi građana Republike Srbije!

80000 +
Lovaca
125
Godina postojanja
250 +
Lovačkih udruženja
6500 k
ha lovne površine